Nápady na dárky k narozeninám

Hledáte dárek k narozeninám třeba i na poslední chvíli a nevíte si rady, čím originálním překvapit? Máme řešení! České sklo je tím nejvděčnějším dárkem. Je kvalitní, originální, krásné a u nás za velmi rozumnou cenu ve skvělé kvalitě. Ať už se chcete vydat cestou praktičnosti a obdarovat oslavence např. pěknou čajovou konvičkou, praktickým hrníčkem, sadou pekáčů nebo se vydáte cestou elegance a nadělíte krásnou skleněnou vázu, ručně zdobené skleničky nebo panáky, věřte, že u nás je výběr nápadů na dárky k narozeninám více než bohatý!

Modrá skleněná váza na květiny Mucha Moon 240 mm a vystavená skleněná mísa

Pro maminku, babičku nebo tetu

Ženy vždy ocení krásu v každém detailu. Jako první bychom doporučili prozkoumat skleněné vázy, které nemusí být vždy jen průhledné a jednoduché. Vybrat si můžete i z malovaných barevných váz nebo velkých silnostěnných křišťálových váz.

Sklenice na whisky ručně zdobené Ateliér Žampach dárkové balení

Skleněné vázy

Kvalitní skleněná váza udělá radost každé ženě. Stačí jen trefit ten správný vkus. V naší nabídce naleznete tenkostěnné jednodušší vázy, které se mnohdy hodí i na přesazování nebo tvorbu vlastních dekorací např. na Vánoce nebo Velikonoce. Za zmínku ale také rovněž stojí silnostěnné robustní vázy, z nichž vybrané modely váží i přes 5 kilogramů!

Modrá, zelená a růžová skleněná váza na květiny Crystalex Caribbean Dream

Vybavení do kuchyně a domácnosti

Nyní se pojďme blíže podívat na nápady na dárky k narozeninám, které vítězí spíše po praktické stránce. České varné sklo Simax nabízí celou škálu kvalitních výrobků, jako jsou např. skleněné konvice, karafy nebo džbány, které se při užívání v domácnosti nezastaví. Díky tomu, že je varné sklo Simax odolné vůči vysokým teplotám, každá skleněná nádoba bez problému snese vroucí čaj nebo kávu. A to samozřejmě i například džbány nebo karafy. Prozkoumejte různé kategorie včetně skleniček, ze kterých společně s čajovou konvicí můžete poskládat nádherný čajový set.

Skleněné konvice na čaj Simax Saturn a From

Nápady na dárky k narozeninám pro muže

České sklo ale nezahálí ani v sortimentu pro muže. Zvolit můžete například originální skleněné půllitry, které jsou rovněž vyrobeny z varného skla a najdou univerzální využití téměř na vše. Stejně jako ostatní sklenky středočeské značky Simax, i půllitry bez problému vydrží horký čaj a díky dvojité stěně je vždy můžete uchopit celou dlaní a nespálí vás.

Dvoustěnné skleněné půllitry s uchem Simax s pivem

Dále pojďme prozkoumat sice menší, ale zato mnohem precizněji zpracované nádoby. Řada mužů si rádo vybaví svůj bar nebo polici luxusními sklenicemi na whisky a další alkohol. Vedle klasických českých whiskovek z pevného skla u nás naleznete i ručně zdobené pískované whiskovky s motivy přírody a dalšími prvky. Každá sada je balena v elegantní dárkové krabičce, a tak nebudete mít s balením nejmenší starosti.

Sklenice na whisky ručně zdobené Ateliér Žampach

Pokud máte zájem o další nápady na dárky k narozeninám, neváhejte nám napsat do našeho chatu a konkrétně specifikujte, koho chcete potěšit. Rádi vám poradíme konkrétními tipy a domluvíme s vámi další podrobnosti. :)


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.