BLOG

Fialové doplňky do obývacího pokoje

Hledáte originální a moderní fialové doplňky do obývacího pokoje? Prozkoumejte poctivou práci českých sklářů a designérů!

Dekorace do bytu levně
Hledáte kvalitní české sklo za pár kaček? Prozkoumejte sériově vyráběné dekorace, které zaujmou, vydrží a nestojí majlant!
Dekorace na stůl do obýváku
Hledáte inspiraci, které dekorace na stůl do obýváku vybrat? Prozkoumejte originální dekorace z poctivého českého skla z mnoha skláren!
Dekorace na jídelní stůl
Prozkoumejte nejlepší tipy na dekorace na jídelní stůl z kvalitního českého skla! Poctivé vázy, mísy a další dekorace, které zaujmou.
Nápady na dárky k narozeninám
Takové dárky z českého skla jste ještě neviděli! Prozkoumejte nápady na dárky k narozeninám opírající se bohatou sklářskou tradici!
Skleněná mísa na ovoce
Je skvělou a tradiční ozdobou interiéru, která vydrží i několik let. Kterou skleněnou mísu na ovoce ale vybrat? Nejlépe tu z českého skla!
Luxusní šálky na espresso
Jsou z prvotřídního českého skla, mají elegantní vzhled, podšálek a jsou neuvěřitelně praktické. Prozkoumejte šálky od českých sklářů!
Skleněné svícny

Hledáte originální skleněné svícny do vaší domácnosti? Pojďme společně prozkoumat unikátní skleněné svícny od českých sklářů!

Praktické dárky pro rodiče
Nevíte si rady, jaké praktické dárky pro rodiče sehnat? Prozkoumejte originální produkty z tradičního českého varného skla!
Skleničky na panáky
Skleniček na panáky je celá spousta. Které ale vybrat? Prozkoumejte praktické a elegantní skleničky na panáky od českých sklářů!
Dekorace na stůl do kuchyně
Hledáte inspiraci na kvalitní a originální dekorace na stůl do kuchyně? Prozkoumejte poctivou práci českých sklářů z různých skláren!
Skleněný termohrnek
Hledáte elegantní a odolný skleněný termohrnek, který je praktický po všech stránkách? Vyzkoušejte ty české! Poradíme, které vybrat.
Šálky na latte macchiato
Hledáte originální a kvalitní šálky na latte macchiato? Prozkoumejte skleněné hrnky z poctivého českého varného skla, které vydrží!
Čajový set pro jednoho
Z prvotřídního českého skla a neuvěřitelně praktický. Vyberte si svůj originální čajový set pro jednoho, který nedáte z ruky!
Originální šálky na espresso
Věděli jste, že i čeští skláři vyrábí originální šálky na espresso z kvalitního varného skla, které vydrží? Prozkoumejte!
Elegantní dárky pro muže
Potěšte svého manžela, tátu, bráchu nebo dokonce syna elegantním dárkem z kvalitního českého skla! Máme několik originálních tipů.
Designový termohrnek
Hledáte originální designový termohrnek, který není jen praktický, ale ještě ke všemu zaujme? Vyzkoušejte ten z poctivého českého skla!
Proč zvolit skleněná brčka a ne jiná?
Skleněná brčka jsou nejlepší volbou! Porovnali jsme kvalitní české sklo s ostatními materiály a výsledku nebudete věřit...
Skleněné konvice na čaj SIMAX - nejlepší na světě

Díky čemu si získaly české skleněné konvice na čaj SIMAX světový věhlas i oblibu českých zákazníků? Více se dozvíte v tomto článku ...

Slané buchty? Chutnají skvěle!
Zapékací mísy od Simaxu ze Sázavy mají mnoho využití. Připravte v nich například nadýchané slané buchty. Tady je recept...
Připravte si výtečné briošky
Jednoduchý recept na přípravu výtečných briošek v jedné z forem z českého varného skla.