BLOG

Modrá designová váza, ze které nespustíte oči
Modrá není jen dobrá. Modrá designová váza bude ve vašem interiéru naprosto dokonalá! Prohlédněte si modré designové vázy renomovaného českého designéra, které jsou vyráběny technologií 3D tisku!
Ideální svatební dárek? České sklo!
Hledáte originální a osobitý svatební dárek? Nadělte ručně pískované české sklo z rodinného ateliéru! Skleněné štamprle, vázy, mísy nebo whiskovky budou pro manželský pár jako dělané.
Skleněné vázy SIMAX - jednoduchá krása za pár korun
Věděli jste, že i český výrobce SIMAX nabízí základní elegantní vázy, které mohou být paradoxně jednou z nejhezčích dekorací vašeho interiéru? Tady jsou důvody ...
Skleněné dózy, které vydrží i mráz
Skleněné dózy SIMAX jsou skvělými pomocníky v kuchyni i na cestách. Proč české skleněné dózy skleněné dózy na potraviny tak oblíbené a v čem jsou unikátní?
Skleněné formy na bábovku - nejlepší ze všech materiálů
Skleněné formy na bábovku si zamilujete. Jsou neuvěřitelně praktické a poskytují řadu dalších překvapivých výhod, o kterých jsme se rozepsali v tomto článku ...
Unikátní skleněné dózy pro čerstvé vánoční cukroví
Hledáte praktické boxy na ukládání vánočního cukroví? Vyzkoušejte unikátní skleněné dózy z českého varného skla SIMAX s podtlakovým systémem, díky kterým zůstane vaše vánoční cukroví déle čerstvé!
Nejlepší skleněné lahve na zimu
Můžete do nich nalít vroucí čaj a neprasknou. Mají skvělý tvar a díky pouzdru se o ně nespálíte. Tyhle skleněné láhve budete milovat.
Červená designová váza, která oživí váš interiér
Hledáte originální červenou designovou vázu, která nemá obdoby? Vyzkoušejte českou červenou vázu vyrobenou s pomocí 3D tisku!
Proč zvolit skleněná brčka a ne jiná?
Skleněná brčka jsou nejlepší volbou! Porovnali jsme kvalitní české sklo s ostatními materiály a výsledku nebudete věřit...
Dvoustěnné sklenice na pivo, které využijete po celý rok
Skleněné půllitry na pivo české značky SIMAX dokáží mile překvapit. Jistě si je zamilují nejen milovníci piva, ale díky svému praktickému tvaru a odolnosti získají ve vaší domácnosti využití po celý rok!
Skleněné konvice na čaj SIMAX - nejlepší na světě

Díky čemu si získaly české skleněné konvice na čaj SIMAX světový věhlas i oblibu českých zákazníků? Více se dozvíte v tomto článku ...

Slané buchty? Chutnají skvěle!
Zapékací mísy od Simaxu ze Sázavy mají mnoho využití. Připravte v nich například nadýchané slané buchty. Tady je recept...
Připravte si výtečné briošky
Jednoduchý recept na přípravu výtečných briošek v jedné z forem z českého varného skla.
Ručně pískované sklenice na whisky - dokonalá investice
Patříte mezi milovníky whisky? Pak vyzkoušejte tyto unikátní ručně zdobené sklenice na whisky z českého rodinného ateliéru!
Skleněné mísy a vázy jako odraz české tradice a umění
Dejte sbohem prázným dekoracím bez duše a bez příběhu. Vyzkoušejte poctivé české skleněné mísya skleněné vázy na květiny z českého ateliéru!
Černá designová váza - originální a přitom univerzální
Černá designová váza je jednou z nejuniverzálnějších bytových dekorací, která pomůže oživit váš interiér, ale zároveň není nijak výrazně křiklavá. Prozkoumejte unikátní české vázy vyrobené technologií 3D tisku!
Upečte si kynutý dýňový koláč s hruškami
Připravte si nadýchaný dýňový koláč s hruškami v jedné ze skleněných zapékacích mís ze Sázavy. Poradíme vám, jak na to... :)
Štamprle na slivovici, které spojují generace
Prozkoumejte skleněné štamprle na slivovici, které jinde nenajdete! V české rodiné sklárně ručně pískují unikátní štamprle, které jsou nejen vhodným svatebním dárkem a nebo dárkem k narozeninám.
Bílá designová váza - elegance, kterou nepřehlédnete
Pořiďte si do svého interiéru moderní bílé designové vázy, které pozvednou váš domov na úplně novou úroveň. Všechny jsou od renomovaného českého designéra a vyrobené technologií 3D tisku.
5 důvodů, proč je české sklo prostě nejlepší
O bohaté tradici českého sklářství jste někdy zaslechli asi všichni. To ale není jediný důvod, proč je české sklo jedno z nejlepších na světě. Tady je pár dalších důvodů...
Vaše sklo cestou nerozmlátíme. Tady jsou důvody...
Máte starost o to, v jakém stavu sklářské výrobky dorazí k vám domů? V tomhle článku vám vysvětlíme, jaké zásady balení dodržujeme. Pak už se nemusíte bát, že vám místo krásných sklářských výrobků dorazí jen střepy. :)