Dekorace na jídelní stůl

Hledáte inspiraci, která dekorace na jídelní stůl je ta pravá? Prozkoumejte poctivou práci českých sklářů! Nabízíme celou paletu možností moderních, ale i tradičních dekorací, které padnou na váš jídelní stůl jako ulité. V našem sortimentu naleznete sériově vyráběné dekorace, ale také ručně vyráběné vázy, mísy a další dekorativní výrobky.

Skleněná váza na květiny šedá žebrovaná Novotný Glass Skleněná karafa na vodu šedá Novotný Glass

> TENKOSTĚNNÉ VÁZY

> VYSOKÉ VÁZY

> DEKORAČNÍ MÍSY

Dekorace na jídelní stůl musí dominovat

Není nad to, když jídelnímu stolu dominuje pevná křišťálová váza. Květiny do ní umístěné přinesou jídelnímu stolu život a vnesou do celé místnosti lehkost a pohodu. Pod pojmem křišťálová váza si mnoho lidí může představit něco spíše tradičního. Čeští skláři však jdou s dobou a v jejich sortimentu můžete nalézt celou paletu moderních skleněných váz, které dokonale padnou i do moderního interiéru. Záleží jen na vašem vkusu. Můžete si vybrat mezi minimalistickými, které skvěle zapadnou do vaší moderní kuchyně nebo jídelny. Pokud však hledáte dekorace na jídelní stůl např. na chalupu, doporučujeme se vydat tradičnější cestou a prozkoumat designy opírající se o tradiční vzory.

Modrá, zelená a růžová skleněná váza na květiny Crystalex Caribbean Dream

Ne všechny dekorace na jídelní stůl musí být ze skla

U nás naleznete i jiné výrobky, než ty ryze sklářské. Nemůžeme nezmínit originální české 3D print vázy, které jsou tištěné z polymeru vyráběného z biomasy. Pokud máte moderní jídelnu nebo kuchyni, do které potřebujete vnést pestré barvy, pak jsou tyto vázy přesně pro vás! Prozkoumejte více než 100 různých barevných variant a tvarů!
Designové 3D print vázy Martin Žampach na stole
Není však nutné se za každou cenu vydat cestou pestrých barev. Promyslete, zda by vašemu jídelnímu stolu naopak neprospěla kombinace bílých, černých nebo béžových váziček. Jelikož má každá váza uvnitř skleněnou zkumavku, můžete do každé z nich umístit dekorativní květinu a vytvořit tak originální jarní nebo podzimní dekoraci.

Skleněná mísa najde i praktické využití

Dekorace nemusí být jen o kráse. Kvalitní skleněná mísa nejen zaujme, ale také najde na jídelním stole praktické využití. Perfektní je například na ovoce a jako dekorace např. na sušené květiny. Prozkoumejte například skleněné mísy z české rodinné sklárny s vysokým podílem ruční práce při výrobě. Každé míse je věnována maximální pozornost a nemusíte mít nejmenší obavy z nedodělků. :)
Skleněné mísy na ovoce čiré

Potřebujete poradit?

Hledáte konkrétní dekoraci na míru? Neváhejte nás kontaktovat! Popište nám váš styl interiéru a jaké účely by dekorace měla plnit. Stačí nám napsat krátkou zprávu buď v e-mailu na ahoj@glasino.cz nebo nás kontaktujte zde v chatu na webu. Jistě pro vás ideální dekoraci mezi českými sklárnami najdeme. :)

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.