Čajový set pro jednoho

Věděli jste, že díky bohaté nabídce českých sklářů si můžete sestavit perfektní čajový set pro jednoho? Díky tomu, že spolu vybrané konvice a skleněné hrnky perfektně ladí, je jen na vás, jakým tvarům dáte přednost.

Skleněná konvice na čaj Simax From a sklenice Simax Lyra

> SKLENĚNÉ KONVICE

> SKLENĚNÉ HRNKY

Tradiční nebo moderní čajový set pro jednoho?

Varné sklo Simax se pyšní dlouholetou tradicí a skvělou kvalitou. Díky tomu si získalo výtečnou pověst u nás doma i v zahraničí. V jejich sortimentu naleznete designy opírající se o tradiční tvary, např. i konvice s husím krkem. Neznamená to však, že by čeští skláři nešli s dobou. Mezi skleněnými konvicemi naleznete i moderní s minimalistickými tvary a praktickým nerezovým sítkem na louhování bylinek. K většině konvic pak Simax vyrábí sklenice a skleněné hrnky se stejným jménem. Díky této kombinaci si můžete sestavit skvělý čajový set pro jednoho.

Skleněná konvice na čaj Simax Saturn a konvice Simax From

Perfektní vlastnosti a skvělá odolnost

Českému varnému sklu Simax pochopitelně nedělají nejmenší problém extrémní teploty, a tak si hravě poradí s horkým čajem nebo kávou. Samozřejmostí je mytí v automatické myčce.

Skleněná konvice na čaj Simax Look otevřená

Co když nechci celou konvici?

Stává se vám někdy, že byste si rádi udělali sypaný čaj nebo vylouhovali bylinky, ale nechce se vám louhovat celou konvici? Pak prozkoumejte praktický skleněný hrnek s nerezovým sítkem, který je pro sypaný čaj pro jednoho jako dělaný!
Skleněný hrnek na čaj se sítkem otevřený

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.