Skleněný termohrnek

Pokud hledáte praktický a odolný skleněný termohrnek, české sklo je ta správná volba! Sázavské sklárny Simax vyrábí hned několik modelů, mrkněte na ně. :)

> VŠECHNY MODELY

Dvoustěnný skleněný termo hrnek To Go s kávou

Skleněný termohrnek, který nepálí

Díky praktickému tvaru skvěle padne do ruky a díky dvojité stěně vás nebude pálit, i když hrnek uchopíte celou dlaní. Skleněný termohrnek z českého varného skla je dostupný ve dvou velikostech - 0,4l (ve verzi s uchem a bez ucha) a 0,3l. Každý z nich má odnímatelné gumové víčko, které dokonale těsní. Hrníček najde největší uplatnění např. v kanceláři při přecházení z místnosti do místnosti, doma nebo při práci na zahradě.

Skleněný termo hrnek s víčkem Simax To Go na zahradě

Dlouholetá tradice v moderním hávu

České varné sklo Simax se pyšní bohatou tradicí a kvalitou, díky které si značka vybudovala jméno u nás i v zahraničí. Sklo se pyšní skvělou odolností vůči extrémním teplotám a kromě horkých nápojů nemá skleněné část termohrnku problém s mikrovlnkou nebo myčkou. Prozkoumejte, který ze skleněných termohrnků by se nejlépe hodil vám. :)

Skleněný termo hrnek s víčkem Simax To Go při čtení knihy

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.