Praktické dárky pro rodiče

České sklo je ten nejvděčnější dárek na světě. Je praktické, elegantní, má úroveň a u nás ho najdete za nepřepálené ceny. Jakými originálními a praktickými dárky ale můžete překvapit své rodiče? Možností je celá řada a my se teď na ty nejlepší tipy pojďme podívat!

Skleněné konvice se hodí vždy

> PROZKOUMAT VŠECHNY MODELY

Skleněné konvice na čaj Simax Saturn a From

Začneme menšími dárky. Pokud hledáte praktické dárky pro rodiče, které v sobě mají nádech tradice, pak jedna ze skleněných konvic s husím krkem bude to pravé. Přednost ale můžete dát také modernějším tvarům. Vybrané konvice v sobě navíc ukrývají nerezové sítko, které je skvělé na sypané čaje a louhování bylinek. Středočeské sklárny Simax nabízí celou paletu produktů, které se v domácnosti skvěle hodí a potěší.

Pokud ke konvici navíc přidáte sklenice stejnojmenné značky, můžete vytvořit elegantní čajový set. Mezi skleničkami najdete praktické dvojstěnsky, které nepálí, ale také praktické skleněné hrnky s uchem.

Sada pekáčů nebo pečících forem

> PROZKOUMAT VŠECHNY MODELY

Skleněný kulatý pekáč Simax s koláčem

Sázavské sklárny Simax vynikají především v produkci skleněných forem a pekáčů do trouby. Jejich extrémně odolná sklovina nemá s extrémními teplotami nejmenší problém. Prozkoumejte, zda by se některé rozměry nehodily i vaším rodičům v jejich kuchyni. Můžete tak poskládat praktickou sadu pekáčů a forem na bábovku, koláč a další pochutiny.

Praktické dárky pro rodiče, které zaujmou na první pohled

> TENKOSTĚNNÉ VÁZY

> SILNOSTĚNNÉ VÁZY

Modrá skleněná váza na květiny Mucha Moon 240 mm a vystavená skleněná mísa

Praktičnost ale není vše. Mrkněte na kategorii dárků, která je nejen praktická, ale také zkrášlí vaším rodičům domov. Řeč je o originálních skleněných vázách, mezi kterými naleznete například malované skleněné vázy s významnými díly předních českých umělců. Daleko větší váhu však mají robustní skleněné vázy se silnou stěnou. A to doslova. Vybrané modely totiž váží i více než 5 kilogramů. Prozkoumejte, zda by se některá z váz nevyjímala i doma u vašich rodičů.

Ručně pískované sklenice

> PROZKOUMAT VŠECHNY MODELY

Sklenice na whisky ručně zdobené Ateliér Žampach

A při pátrání po unikátních sklářských kouscích ještě zůstaneme. Skvělý praktický dárek pro rodiče by rovněž mohla být sada ručně pískovaných skleněných whiskovek, které najdou využijí nejen na lihoviny. Sada je navíc balená v minimalistické dárkové krabičce.

Náš e-shop je plný praktických osobitých dárků z kvalitního české skla, které může vaším rodičům udělat radost. Prozkoumejte různé kategorie a pokud budete mít konkrétní dotaz, neváhejte se na nás obrátit v našem chatu. :)

Sklenice na whisky ručně zdobené Ateliér Žampach dárkové balení

Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.