Elegantní dárky pro muže

Hledáte originální dárek pro svého manžela, tátu, dědu nebo bráchu? Máme pro vás několik tipů, jakými originálními dárky z českého skla byste mohli muže kolem vás potěšit. České sklo je ten nejvděčnější dárek ze všech. Je praktické, kvalitní, na úrovni a u nás vždy za nepřepálenou cenu.

Nemůžeme začít jinak než půllitrem

> Prozkoumat

Dvoustěnné skleněné půllitry s uchem Simax s pivem

A tento není jenom pro pivaře. Pokud jde o elegantní dárky pro muže, které jsou praktické, pak půllitry z českého varného skla Simax vítězí na plné čáře. Díky dvojité stěně uchovají pivo uvnitř déle vychlazené a díky varnému sklu zvládnou bez problému i horké nápoje, takže se rázem z půllitru může stát praktická univerzální sklenice téměř na vše. Prozkoumejte jednotlivé modely s uchem i bez ucha.

Elegantní dárky pro muže s otiskem ruční práce

> Prozkoumat

Ateliér Žampach skleněná štamprle na slivovici trnková dárkové balení

Ale nezůstaneme jen u piva. Trochu přitvrdíme... Pokud máte kolem sebe nějakého milovníka pálenek, ale i dalších destilátů, prozkoumejte ručně pískované štamprle s tradičními vzory, které jsou již baleny v dárkové krabici. K dispozici jsou různé slovácké a moravské ornamenty v balení buď po 2 nebo 6 kusech. Každá štamprle je pískována ručně v moravském rodinném ateliéru a každému kusu je věnována maximální pozornost.

Jděte na to prakticky

> Prozkoumat

Dvoustěnný skleněný termo hrnek To Go s kávou

Pokud hledáte spíše menší dárek a chcete obdarovat milovníka kávy nebo čajů, prozkoumejte skleněné termo hrnky s gumovým víčkem, které mají stejný tvar jako kelímky z kavárny. Skvěle se hodí např. do kanceláře při přecházení z místnosti do místnosti, doma nebo při práci na zahradě.


Komentáře

Tento web je chráněn službou reCAPTCHA a vztahují se na něj Zásady ochrany osobních údajů a Podmínky služby společnosti Google.